وکیل پایه یک دادگستری،وکیل متخصص، وکیل پایه یک متخصص

 

وکیل پایه یک دادگستری،وکیل متخصص، وکیل پایه یک متخصص
به چه کسی وکیل پایه یک دادگستری میگویند؟
چطور یک وکیل ، وکیل پایه یک دادگستری شده است؟
چرا وکیل پایه دو اینقدر کم است؟
آیا به صرف پایه یک بودن وکیل می توان به آن اعتماد کرد؟
آیا وکیل به صرف پایه یک بودن می تواند در پرونده ما نتیجه بگیرد؟

وکیل متخصص کیست؟
چطور می توان وکلای متخصص را شناسایی نمود؟

با وکیل یاب همراه باشید تا پاسخ تک تک این سوالات و چند سوال دیگر را بیابید.

تقسیم بندی وکلا به اعتبار مرجع صدور پروانه وکالت

بطور کلی وکلا در ایران از نظر مرجع صدور پروانه به دو دسته تقسیم می شوند.
۱.وکلای کانون وکلای دادگستری
۲.وکلای مرکز وکلای قوه قضاییه

پروانه وکالت وکلای کانون وکلای دادگستری توسط کانون وکلا صادر شده است. و پروانه وکالت وکلای مرکز وکلا قوه قضاییه توسط مرکز وکلای قوه قضاییه صادر شده است. با این توصیف که قبولی در آزمون کانون وکلا به مراتب سخت تر بوده و فارق التحصیلان حقوقی عموما تمایل به اخذ پروانه از کانون وکلای دادگستری دارند. به همین علت آزمون کانون وکلا رقابتی تر و طبعا قبولی در آن نیز سخت تر می باشد.

نحوه اخذ پروانه وکالت کانون وکلا دادگستری

مطابق قانون وکالت ، لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری و آیین نامه اجرایی آن وکلا به سه دسته تقسیم می شوند.
۱.کارآموز وکالت
۲.وکیل پایه دو دادگستری
۳.وکیل پایه یک دادگستری

نحوه اخذ پروانه کارآموزی وکالت از کانون وکلا

مطابق قوانین هر شخصی که لیسانس یا کارشناسی در رشته های حقوق یا فقه و حقوق یا تحصیلات حوزوی تا سطح مشخصی را دارد می تواند در آزمون کارآموزی وکالت شرکت نماید و هر ساله تعداد مشخصی مطابق با سهمیه های هر استان در این آزمون قبول می شوند و مدت کارآموزی خویش را که حدود یک سال و نیم تا دو سال است. و در این مدت ملزم به فعالیت های مشخص از جمله مطالعه پرونده های قضایی مختلف و تهیه گزارش کامل از آنها و همچنین حضور در جلسات آموزشی کانون مربوطه می باشد.

نحوه اخذ پروانه وکالت پایه یک ، اختبار

پس از سپری نمودن دوره کارآموزی وکالت و انجام تمامی تکالیف این دوره نوبت به اختبار می رسد. اختیار آزمون کتبی و شفاهی است که پس از پایان دوره کارآموزی وکالت از وکلای کارآموز گرفته می شود تا توانایی و صلاحیت وکیل جهت نایل شدن به سطح پایه یک و پذیرش پرونده های سنگین قضایی و بطور مشخص سطح دانش حقوقی و وکالتی وکیل و توانایی ارائه مطالب توسط وکیل احراز گردد. در صورتی که وکیل در آزمون اختبار نمره قبولی دریافت نماید. پروانه وکالت پایه یک دادگستری دریافت می نماید.

وکیل پایه دو کانون وکلای دادگستری

برخلاف تصور عموم وکلا به طور طبیعی به پایه دو نمی رسند و مطابق قانون صرفا زمانی یک وکیل پایه دو می شود. که تخلفی نموده باشد. و در اثر محکومیت ناشی از تخلف ارتکابی بموجب حکم صادره از دادگاه انتظامی کانون وکلا به یک درجه تنزل رتبه محکوم شده باشد.

وکیل متخصص

برخلاف کشورهای توسعه یافته وکالت در ایران مرجعی جهت صدور تخصص ندارد و وکیل به صرف پایه یک بودن می تواند در همه دعاوی بجز دعاوی که نیاز به صلاحیت خاص دارند. وکالت نماید. ولیکن در عمل برخی وکلا تمرکز خود را بر یک گرایش خاص قرار داده و عموم پرونده های خود را صرفا در گرایش مربوطه پذیرش می نمایند و بدیهی است که با کسب تجربه در اثر وکالت در پرونده های متعدد و تحصیل دانش تئوری و عملی ، در آن گرایش متخصص می شوند.

نقش سامانه وکیل یاب در شناسایی وکلای پایه یک متخصص

بطور قطع بدلیل عدم وجود معیار مشخص جهت شناسایی وکلای متخصص و همچنین عدم وجود نهاد مشخص جهت اعطا و اعلام تخصص وکلا ، شناسایی وکلای پایه یک متخصص برای اشخاص نیازمند وکیل به آسانی میسر نیست.
لذا وب سایت وکیل یاب این رسالت را بر عهده گرفته و با بررسی رزومه و سوابق کاری وکلا ، تخصص ایشان را در موضوعات مختلف احراز می نماید.
ضمن امکان جستجو وکلای متخصص از طریق سامانه هوشمند جستجو وکلای متخصص ، وکیل یاب این امکان را برای شما عزیزان فراهم نموده است تا با ارسال موضوع ، مدارک و شرایط پرونده خود از طریق پیام رسان واتساپ که لینک آن در پایین تمام صفحات سایت قرار داده شده است.و با توجه به شناخت کاملی که وب سایت وکیل یاب نسبت به تخصص و سایر توانایی های وکلا دارد. وکیل متناسب با پرونده شما را معرفی نموده و به این طریق درصد موفقیت شما در پرونده به مراتب بالاتر خواهد رفت.

وکیل پایه یک دادگستری،وکیل متخصص، وکیل پایه یک متخصص

قبل از هر اقدامی با ما مشورت کنید…

وکیل یاب سامانه هوشمند جستجو و معرفی وکلای متخصص

وکیل پایه یک دادگستری،وکیل متخصص، وکیل پایه یک متخصص
مشاوره فوری با وکیل